Vakantiehuis het Kadehuisje

Vanaf februari 2018 is het Kadehuisje te huur als vakantiehuis.

Het Kadehuisje heeft 3 sfeervolle slaapkamers met eigen douche en toilet. Beneden is er een gezellige woonkeuken met modern kookeiland en een gezellige woonkamer! Voor het huisje staan twee heerlijke bankjes waar in de morgen de zon op komt! Het is hier genieten aan de culinaire haven met de restaurantjes als buren. Ook het winkelcentrum Den Diek is om de hoek. De auto kunt u gemakkelijk en gratis parkeren op het Spui wat ook om de hoek is van het Kadehuisje. Het Kadehuisje heeft maximaal 6 slaapplaatsen en is huisdiervrij.  Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het huisje met bijvoorbeeld 2-3-4-5 personen. 

Begaande grond:
Entree, klein terras buiten, hal, slaapkamer ensuite badkamer, woonkeuken & woonkeuken.
Verdieping: 
2x slaapkamer ensuite badkamer, aparte toilet, overloop.

Aankomst mogelijk op elke dag van de week voor minimaal 3 nachten met uitzondering van 1 juli tot 15 september, minimaal verhuur één week. 

Bij aankomst zorgen we ervoor dat u hartelijk ontvangen gaat worden met wat lekkers. Ook zijn de bedden al heerlijk opgemaakt en hoeft u niet direct naar de supermarkt voor de koffie/ thee en (vaatwasser) schoonmaakmiddelen. De handdoeken en theedoeken liggen klaar voor jullie en bij een verblijf van een week komen we deze omwisselen. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat jullie in de ochtend verse heerlijke broodjes hebben van ons lievelingsbrood “Pain de Mer”.  Wij zorgen er graag voor dat uw vakantie in Middelharnis ook echt vakantie is voor heel het gezelschap!