B&B

Bed & Breakfast Het Kadehuisje is genieten in een nostalgische en gezellige sfeer.

In oktober 2014 zijn wij eigenaar geworden van dit unieke pand aan het Vingerling in Middelharnis. Het rijksmonument wat gebouwd is in 1690 is helemaal gerenoveerd en aangepast aan de levenstandaarden van 2015. Na maanden intensief verbouwen is Bed & Breakfast Het Kadehuisje helemaal in stijl achtergelaten en klaar om gasten een onvergetelijke ervaring te geven!

Vanaf juni 2015 mogen wij u hartelijk welkom heten om hier te ontspannen, genieten, familie te bezoeken, (water) sport uit te oefenen of om te werken. Er zijn op Goeree-Overflakkee genoeg mogelijkheden voor het bezoeken van de natuur, sport, cultuur, winkels en evenementen. Goeree-Overflakkee heeft voor iedereen wat unieks te bieden, wij geven u als geboren en getogen ‘Flakkenaars’ ook graag advies over dit veelzijdige recreatie eiland.

De haven van Middelharnis is een unieke plaats waar vroeger de mannen weer herenigd werden met de familie en waar de handel plaats vond van de verse vis wat in deze haven binnen kwam. Vroeger heeft het pand gediend als kantoor van een rederij en is het vele malen bewoonbaar geweest door vissers.

De Bed & Breakfast is gevestigd aan de kade en in het centrum van   Middelharnis. Winkelcentra den Diek is op 150 meter  afstand  te vinden. Den Diek is een lange dijk omringt met winkels, kleine ondernemers en grote ketens zijn hier aanwezig. Direct aan de haven zijn diverse restaurants en bars. Op een mooie zonnige dag bent u binnen 10 meter op het gezellige terras aan de haven. In de winter kunt u heerlijk uiteten en genieten van een wijnarrangement. Achter de B&B is een parkeerterrein met genoeg (gratis) parkeerplaatsen, de bushalte is op 500 meter te vinden. Wanneer u de brug overloopt of fietst staat u al in de uitgestrekte polders van Flakkee waar mooie fiets en wandel routes liggen. 2.5 kilometer verderop is het strand Havenhoofd Middelharnis. Bent u al nieuwsgierig naar deze unieke Bed & Breakfast? We hopen u snel te mogen ontvangen met een “kruukpleatje” (Flakkeese lekkernij)!